Madla Persienne- og Markisefabrikk fører alt innen persienner, gardiner, markiser, inn- og utvendig solskjerming.

Norsol logoNORSOL® er en av landets ledende solskjermingsbedrifter og produserer markiser, screen og alle typer inn- og utvendige persienner, lamellgardiner, plissegardiner og rullegardiner.

NORSOL® startet som ren markisefabrikk tilbake i 1983, men produktsortimentet har opp gjennom årene blitt utvidet med screen og flere typer utvendige persienner. Interiørsortimentet har fått større og større betydning, med innvendige persienner i tre og aluminium, lamellgardiner, rullgardiner og plissegardiner.

 

leveggLEVEGG

NORSOL® Levegg produseres i 2 varianter; 1 som trekkes sideveis (Grip) og 1 som trekkes nedover (Ona). Begge Leveggene fåes i vårt store utvalg av markiseduker.

NORSOL® Grip Levegg er en sideveis levegg skreddersydd ditt privatliv. Velg selv når du vil være skjermet for sol, vind eller innsyn. Med Grip Levegg fra NORSOL får du en lun atmosfære i den fargen som best matcher dine ønkser.

NORSOL® Ona Levegg er en fleksibel levegg for alle anledninger. velg den fargen som best matcher fasaden eller markisen din.

 

SCREEN

Screen

NORSOL® Screen er en utvendig rullegardin beregnet på private og offentlige bygninger. Eks. villaer, leiligheter, kontorer, skoler og butikker. Kan benyttes overalt hvor kravet er effektiv solskjerming.

Ved å benytte NORSOL® Screen holdes varmen ute, samtidig som at innsynet begrenses, og utsynet bevares. Man kan velge mellom ulike dukfarger som kan matche alle typer fasader.

Overkasse, underlist og styreskinner er av ekstrudert, eloksert aluminium. Kan også leveres hvitlakkert.

Liten type (Screen 90) leveres med snor eller motor. Stor type (Screen 120) leveres med sveiv eller motor og kan seriekobles. Rullegardinen kan også utstyres med sol- og vindautomatikk.

 

MYGGNETTING

myggnetting

NORSOL® myggnetting gir deg mulighet til å være i fred og ro uten å bli plaget av insekter. Like velegnet hjemme som på hytta!

Insektnettet rulles inn i en aluminiumskassett, når det ikke er i bruk. Sideskinner og en gummitetningslist i bunnen sikrer at nettet slutter tett på alle kanter. Leveres med hvitlakkerte detaljer (dekkasse, sideskinner og bunnlist). Duken er finmasket PVC-duk i grå farge.

NORSOL® produserer to versjoner etter mål; En horisontal for vinduer og en vertikal for dører.